[solved][PWI] not work after update

    Share

    renazz
    SINNER
    SINNER

    Posts : 23
    Points : 36
    Reputation : -1
    Join date : 2010-05-15

    [solved][PWI] not work after update

    Post by renazz on 2010-06-02, 8:27 am

    hi...
    the bot stop work here..
    show msg:

    System.ComponentModel.Win32Exception: Acesso negado
    em System.Diagnostics.ProcessManager.OpenProcess(Int32 processId, Int32 access, Boolean throwIfExited)
    em System.Diagnostics.Process.GetProcessHandle(Int32 access, Boolean throwIfExited)
    em System.Diagnostics.Process.get_HasExited()
    em (Object )
    em ’.’.‡(Object , ProgressChangedEventArgs )
    em System.ComponentModel.BackgroundWorker.OnProgressChanged(ProgressChangedEventArgs e)
    em System.ComponentModel.BackgroundWorker.ProgressReporter(Object arg)

    anyone having same problem?
    thx vuduy

    vuduy
    Site Admin
    SINSBOT Creator


    Site AdminSINSBOT Creator

    Posts : 888
    Points : 1266
    Reputation : 176
    Join date : 2010-03-17
    Age : 40
    Location : Canada

    Re: [solved][PWI] not work after update

    Post by vuduy on 2010-06-02, 9:26 am

    The error seems to show that SINS unable to attach to the game. Make sure you have admin access and/or turn off UAC.

    renazz
    SINNER
    SINNER

    Posts : 23
    Points : 36
    Reputation : -1
    Join date : 2010-05-15

    Re: [solved][PWI] not work after update

    Post by renazz on 2010-06-02, 9:39 am

    sorry...
    working again.. snickering
    thx

    Sponsored content

    Re: [solved][PWI] not work after update

    Post by Sponsored content Today at 2:32 pm


      Current date/time is 2017-01-21, 2:32 pm