[solved]Not sure if these are bugs or not

    Share
    avatar
    Awesomeness
    SINNER
    SINNER

    Posts : 12
    Points : 14
    Reputation : 0
    Join date : 2010-07-04
    Age : 27

    [solved]Not sure if these are bugs or not

    Post by Awesomeness on 2010-07-05, 9:34 pm

    The game is Jade dynasty ascension.
    After I launch the client, the logs is being spammed with "Input string was not in a correct format". Seems like someone had a similar problem here http://sins.simplygaming.org/bugs-report-f5/input-string-had-an-incorrect-format-t328.htm
    I tried to change the regional language to english, but the same error remains



    It doesn't seems to read my Name/Level/HP/SP correctly either





    Settings doesn't seems to save either. Everytime I reopen the bot, everything under the player tab has been resetted, even though I pressed the save settings button. (Recovery/skill/target/loot/vendor etc.)

    I also noticed that there's an attack delay (1-2 seconds) between each monsters. I was wondering if these bugs have anything to do with it.

    Since it's my first day using sins, i'm not sure if i should've reported these yet but.. yea.

    running win7 64bit
    thanks.
    avatar
    vuduy
    Site Admin
    SINSBOT Creator


    Site AdminSINSBOT Creator

    Posts : 888
    Points : 1266
    Reputation : 176
    Join date : 2010-03-17
    Age : 40
    Location : Canada

    Re: [solved]Not sure if these are bugs or not

    Post by vuduy on 2010-07-05, 10:04 pm

    Can you run dxdiag, click on "Save All Information", and paste the text in here (use [code] block)
    avatar
    Awesomeness
    SINNER
    SINNER

    Posts : 12
    Points : 14
    Reputation : 0
    Join date : 2010-07-04
    Age : 27

    Re: [solved]Not sure if these are bugs or not

    Post by Awesomeness on 2010-07-05, 10:31 pm

    Oh I figured it out. What I changed was the display language instead of the regional language. problem solved, everything works well

    /embarassed embarrased
    avatar
    vuduy
    Site Admin
    SINSBOT Creator


    Site AdminSINSBOT Creator

    Posts : 888
    Points : 1266
    Reputation : 176
    Join date : 2010-03-17
    Age : 40
    Location : Canada

    Re: [solved]Not sure if these are bugs or not

    Post by vuduy on 2010-07-05, 10:37 pm

    What was your original regional language setting?
    avatar
    whyt3boi
    SINNER
    SINNER

    Posts : 20
    Points : 27
    Reputation : -1
    Join date : 2010-07-04
    Age : 27
    Location : Shura

    Re: [solved]Not sure if these are bugs or not

    Post by whyt3boi on 2010-07-05, 11:23 pm

    Norwegian most likely.
    avatar
    vuduy
    Site Admin
    SINSBOT Creator


    Site AdminSINSBOT Creator

    Posts : 888
    Points : 1266
    Reputation : 176
    Join date : 2010-03-17
    Age : 40
    Location : Canada

    Re: [solved]Not sure if these are bugs or not

    Post by vuduy on 2010-07-05, 11:27 pm

    Thanks.

    I'm trying to replicate this bug to fix it for good; so I want to find out which regional language setting that causes it in the first place.
    avatar
    Awesomeness
    SINNER
    SINNER

    Posts : 12
    Points : 14
    Reputation : 0
    Join date : 2010-07-04
    Age : 27

    Re: [solved]Not sure if these are bugs or not

    Post by Awesomeness on 2010-07-06, 6:44 am

    Yeah, it was Norwegian.

    Just thought I should report this one aswell. Seems like a minor bug so I wont make a new thread



    it happens every now and then when launching the client.
    Here's the full error log

    Code:
    See the end of this message for details on invoking
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    System.ComponentModel.Win32Exception: Only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed
      at System.Diagnostics.NtProcessManager.GetModuleInfos(Int32 processId, Boolean firstModuleOnly)
      at System.Diagnostics.NtProcessManager.GetFirstModuleInfo(Int32 processId)
      at System.Diagnostics.Process.get_MainModule()
      at (Object )
      at ’.’.(Object , ProgressChangedEventArgs )
      at System.ComponentModel.BackgroundWorker.OnProgressChanged(ProgressChangedEventArgs e)
      at System.ComponentModel.BackgroundWorker.ProgressReporter(Object arg)


    ************** Loaded Assemblies **************
    mscorlib
        Assembly Version: 2.0.0.0
        Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
        CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    SINS
        Assembly Version: 2.0.5.1
        Win32 Version: 2.0.5.1
        CodeBase: file:///C:/Users/Daniel/Desktop/SINS.exe
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
        Assembly Version: 2.0.0.0
        Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
        CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    System
        Assembly Version: 2.0.0.0
        Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
        CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    ----------------------------------------
    System.Drawing
        Assembly Version: 2.0.0.0
        Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
        CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
    ----------------------------------------
    System.Data
        Assembly Version: 2.0.0.0
        Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
        CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_32/System.Data/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Data.dll
    ----------------------------------------
    System.Xml
        Assembly Version: 2.0.0.0
        Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
        CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
    ----------------------------------------
    Microsoft.DirectX.AudioVideoPlayback
        Assembly Version: 1.0.2902.0
        Win32 Version: 5.04.00.2904
        CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC/Microsoft.DirectX.AudioVideoPlayback/1.0.2902.0__31bf3856ad364e35/Microsoft.DirectX.AudioVideoPlayback.dll
    ----------------------------------------
    System.Speech
        Assembly Version: 3.0.0.0
        Win32 Version: 3.0.6920.1109 (lh_tools_devdiv_wpf.071009-1109)
        CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Speech/3.0.0.0__31bf3856ad364e35/System.Speech.dll
    ----------------------------------------
    {1bc42d34-329e-480f-b6f6-9a9ff5a62265}
        Assembly Version: 0.0.0.0
        Win32 Version: 2.0.5.1
        CodeBase: file:///C:/Users/Daniel/Desktop/SINS.exe
    ----------------------------------------
    System.Core
        Assembly Version: 3.5.0.0
        Win32 Version: 3.5.30729.4926 built by: NetFXw7
        CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Core/3.5.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
    ----------------------------------------
    System.Configuration
        Assembly Version: 2.0.0.0
        Win32 Version: 2.0.50727.4927 (NetFXspW7.050727-4900)
        CodeBase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
    ----------------------------------------

    ************** JIT Debugging **************
    To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
    application or computer (machine.config) must have the
    jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
    The application must also be compiled with debugging
    enabled.

    For example:

    <configuration>
        <system.windows.forms jitDebugging="true" />
    </configuration>

    When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
    will be sent to the JIT debugger registered on the computer
    rather than be handled by this dialog box.

    Sponsored content

    Re: [solved]Not sure if these are bugs or not

    Post by Sponsored content


      Current date/time is 2017-04-29, 12:43 am