[solved]ZX: bot not moving

    Share

    bb123
    SINNER
    SINNER

    Posts : 46
    Points : 62
    Reputation : 0
    Join date : 2010-03-18

    ZX: bot not moving

    Post by bb123 on 2010-03-21, 11:57 pm

    sir since i've downloaded sins v2.0.3.7 my bot is not moving nor attacking,i'm from zx-ph, here's what i've got in the data

    Code:
    3/22/2010 1:23:03 PM: Loaded settings from: Jade.永靖.ini
    3/22/2010 1:23:07 PM: 永靖 started
    3/22/2010 1:23:25 PM: == NPC list ==
    3/22/2010 1:23:25 PM: 0. Evil Tooth Cooer demon
    3/22/2010 1:23:25 PM: 1. Fiendish Tooth Chieftain
    3/22/2010 1:23:25 PM: 2. Evil Tooth Cooer demon
    3/22/2010 1:23:25 PM: 3. Fiendish Tooth Chieftain
    3/22/2010 1:23:25 PM: 4. Fiendish Tooth Chieftain
    3/22/2010 1:23:25 PM: 5. Fiendish Tooth Chieftain
    3/22/2010 1:23:25 PM: 6. Evil Tooth Cooer demon
    3/22/2010 1:23:25 PM: 7. Evil Tooth Cooer demon
    3/22/2010 1:23:25 PM: 8. Fiendish Tooth Chieftain
    3/22/2010 1:23:25 PM: 9. Fiendish Tooth Chieftain
    3/22/2010 1:23:25 PM: 10. Evil Tooth Cooer demon
    3/22/2010 1:23:25 PM: 11. Evil Tooth Cooer demon
    3/22/2010 1:23:25 PM: 12. Evil Tooth Cooer demon
    3/22/2010 1:23:25 PM: 13. Fiendish Tooth Chieftain
    3/22/2010 1:23:25 PM: == Player list ==
    3/22/2010 1:23:25 PM: == Drop list ==
    3/22/2010 1:23:25 PM: == Party list ==
    3/22/2010 1:23:25 PM: == Self buff list ==
    3/22/2010 1:23:25 PM: == Timer list ==
    3/22/2010 1:23:25 PM: NPCList = 3098
    3/22/2010 1:23:25 PM: MapTrack = 177
    3/22/2010 1:23:25 PM: AutoRespond = 443
    3/22/2010 1:23:25 PM: Monitor = 710
    3/22/2010 1:23:25 PM: Monitor2 = 6555
    3/22/2010 1:23:25 PM: ReduceMemory = 1774
    3/22/2010 1:23:25 PM: RefreshInformation = 447
    3/22/2010 1:23:25 PM: Map = 447
    3/22/2010 1:23:25 PM: Remedy1867 = 19824
    3/22/2010 1:23:25 PM: AutoVendor = 1778
    3/22/2010 1:23:25 PM: AutoRespawn = 1778
    3/22/2010 1:23:25 PM: == Status list ==
    3/22/2010 1:23:25 PM: Respawning = False
    3/22/2010 1:23:25 PM: Vending = False
    3/22/2010 1:23:25 PM: Resting = False
    3/22/2010 1:23:25 PM: Moving = False
    3/22/2010 1:23:25 PM: Tasking = False
    3/22/2010 1:23:25 PM: Following = False
    3/22/2010 1:23:25 PM: Id = 2403088 map = 8 X = 384.1995 Y = 342.2401 Z = 21.00659
    3/22/2010 1:23:25 PM: start = True thread = True lockout = False
    3/22/2010 1:23:25 PM: currenttarget = True - Fiendish Tooth Chieftain
    avatar
    milkoshop
    Elite Sinner
    Elite Sinner

    Posts : 186
    Points : 227
    Reputation : 0
    Join date : 2010-03-21
    Age : 32
    Location : Philippines

    Re: [solved]ZX: bot not moving

    Post by milkoshop on 2010-03-22, 12:02 am

    Me too im also from zx ph and i also encountered the same problem. I have tested the Pet and Auto Pots works fine. just wondering why i doesn't attack or cast any skills.

    Guest
    Guest

    Re: [solved]ZX: bot not moving

    Post by Guest on 2010-03-22, 12:06 am

    me to same problem here ... mad
    avatar
    jack75
    SINNER
    SINNER

    Posts : 49
    Points : 55
    Reputation : 0
    Join date : 2010-03-21

    Re: [solved]ZX: bot not moving

    Post by jack75 on 2010-03-22, 12:27 am

    Transferring my post in here, I have a related problem:

    Game Version: ZX-Ph
    SIN Version: 2.0.3.7
    Problem: Does not attack

    - Able to attach client.
    - Does not target any mobs.
    - Disable target filter, did not work
    - Auto-buff skills doesn't work.
    - Disable skills, did not work
    - Enable skills, disabled "use custom mode" and enabled "Use normal attack", still did not work
    - Relogged character and re-attach client, did not work.

    - Auto-recovery works fine
    - Auto-pet summon works fine
    - Auto-party works fine



    Data Log:

    3/22/2010 2:07:35 PM: Loaded settings from: Jade.___.ini
    3/22/2010 2:07:36 PM: Loaded settings from: Jade.___.ini
    3/22/2010 2:07:40 PM: Loaded settings from: Jade.___.ini
    3/22/2010 2:08:19 PM: _____ started
    {Nothing follows}
    avatar
    vuduy
    Site Admin
    SINSBOT Creator


    Site AdminSINSBOT Creator

    Posts : 888
    Points : 1266
    Reputation : 176
    Join date : 2010-03-17
    Age : 40
    Location : Canada

    Re: [solved]ZX: bot not moving

    Post by vuduy on 2010-03-22, 12:34 am

    Sorry, ZX-PH-EN forum data was corrupted. Restart SINS and it should work now. Let me know if other problem occurs.
    avatar
    milkoshop
    Elite Sinner
    Elite Sinner

    Posts : 186
    Points : 227
    Reputation : 0
    Join date : 2010-03-21
    Age : 32
    Location : Philippines

    Re: [solved]ZX: bot not moving

    Post by milkoshop on 2010-03-22, 12:37 am

    wow thanks sir! all working now...
    avatar
    jack75
    SINNER
    SINNER

    Posts : 49
    Points : 55
    Reputation : 0
    Join date : 2010-03-21

    Re: [solved]ZX: bot not moving

    Post by jack75 on 2010-03-22, 1:32 am

    Great! Thanks Vuduy.
    avatar
    vuduy
    Site Admin
    SINSBOT Creator


    Site AdminSINSBOT Creator

    Posts : 888
    Points : 1266
    Reputation : 176
    Join date : 2010-03-17
    Age : 40
    Location : Canada

    Re: [solved]ZX: bot not moving

    Post by vuduy on 2010-03-22, 2:27 am

    no problem

    Guest
    Guest

    Re: [solved]ZX: bot not moving

    Post by Guest on 2010-03-22, 10:52 am

    wow great... thanks sir vuduy

    Sponsored content

    Re: [solved]ZX: bot not moving

    Post by Sponsored content


      Current date/time is 2017-04-29, 6:24 am